Nii sündis (tegelikult) Billy Joeli lugu «UpTown Girl»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellelt tänavu augustis tehtud pildilt nähtub, et Whitney Houstonile meeldib endiselt nagu nooruseski veeta aega rannas
Sellelt tänavu augustis tehtud pildilt nähtub, et Whitney Houstonile meeldib endiselt nagu nooruseski veeta aega rannas Foto: SCANPIX

Laulumees Joel (61) sai inspiratsiooni rütmika šlaagri loomisel hoopis austraalia päritolu supermodellist Elle Macphersonist, mitte oma endisest naisest Christine Brinkleylt, nagu seni arvati.

 

Ja hea, et ta seda tegi, sest rütmikas, gruuvi ja funkit sisaldav laul on vaatamata sünniaastale 1983 säilitanud kaasahaarava värskuse.

Asjalugu oli siis nii, et mainitud aastal sõitis Joel puhkusele Kariibi mere äärsesse kuurortisse, kus tutvus samas hotellis peatunud kolme noorukese modelliga.

Need olid Elle Macpherson (47), Christine Brinkley (56) ja üllatus-üllatus, Whitney Houston (47).

See ilmneb hiljuti avaldatud raamatust «Tüdruk laulust» (The Girl in the Song), mille autorite sõnul oli Joeli esimene valik hurmavast triost Macpherson, kellega käis mõnda aega intensiivselt kohtingutel. Samal ajal kirjutaski Joel laulu «UpTown Girl».

Mõni aeg hiljem vahetus Joeli tõmme Macphersonilt Brinkleyle, kellega mees abiellus 1985. aastal. Abielu kestis 9 aastat, suhtes sündis tütar Alexa Ray Joel (vaata pilti siit), kellest on täna sarnaselt isaga laulja saanud.

Hea lugeja, riputasime allapoole üles ka loo video, kus Billy Joel astub üles autoremonditöökojas töötava noormehena, kes unistab ilusast tüdrukust jõukas linnaosas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles