Mis seob Smilersit ja «Üheotsapiletit»?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smilers, Hendrik Sal-Saller
Smilers, Hendrik Sal-Saller Foto: Smilers

Eesti publiku lemmikansambel Smilers rõõmustab kuulajaid uue singliga - nimelt ilmub 9.novembri õhtul, peale uue kodumaise sarja «Üheotsapilet» avaosa ansambli värske lugu nimega «Et sa teaks». 

«Lugu oli mul peas juba olemas, ootas lihtsalt õiget aega. Kui Toomas Kirss helistas, uuest sarjast rääkis ning musa küsis, läks tuluke põlema… Lugesin avaosa stsenaariumi läbi ning oli selge, et need kaks - lugu ja sari - sobivad,» rääkis loo autor Hendrik Sal-Saller. Loole on fimitud ka video, mida on esmakordselt võimalus näha just esmaspäeva õhtul ansambli Facebooki lehel. 

Foto: Viktor Burkivski

Lisaks tunnusloole on Hendrik Sal-Saller koos Smilersi kidramehe Erko Laurimaaga loonud ka kogu sarja muusikalise tausta. «See on Eestis esmakordne, et ei kasutata lugusid siit ja sealt, vaid ainult spetsiaalselt sarjale loodud originaalmuusikat. Koostöö on olnud igati põnev ja produktiivne,» lisab uue 12-osalise kodumaise teledraama «Üheotsapilet» produtsent Toomas Kirss.

Foto: TV 3

Vaata uue sarja ja Smilersi loo esmaesitlust juba esmaspäeval, 9.novembril!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles