Galerii: staarid Moët & Chandon uue šampanja esitluspeol klubis Teater

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 30.oktoobril ootas Moët & Chandon kõiki klubisse Teater, kus toimus uue toote, Nectar Imperial Rose (N.I.R) šampanja esmaesitlus. Kütkestavad šampanja diivad, kordumatu lavaprogramm, sära ja lõppematu pidu – need olid reedesed märksõnad klubis Teater.

Pidu kestis nagu filmis, kus avati lugematul hulgal šampanjapudeleid ning täismajale esinenud kaunid tantsijad lahutasid kõigi meelt varajaste hommikutundideni. 

Foto: Maksim Toome

Sel ööl täitus Teater šampanjavannide, säravate kaunitaride ja parima muusikaga, mis tõi uue arusaama parimast peost ning kostitas kõiki tõelise elamusega! Suurejooneline šampanjapidu tõi uhiuue Moët & Chandon N.I.R kordumatu maitse klubisse Teater. Meeletu pidu algas juba maja ees, kus kaunid klubi Teater diivad kõiki kuumade CHOP-E sõidukite seljas tervitasid!

Foto: Maksim Toome

Reedel, 6.novembril toimub suurejooneline üritustesari Teater live concert, kus esineb kõigi lemmik Ott Lepland koos oma bändiga.  Rohkem infot ürituse kohta Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles