Artjom Savitski esitleb täna oma debüütalbumit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artjom Savitski esitleb debüütalbumit
Artjom Savitski esitleb debüütalbumit Foto: Erakogu

Laulja Artjom Savitski esitleb täna (05.11) Von Krahli baaris (Rataskaevu 10) oma debüütalbumit. Lavale ei tule ta üksi, lisaks pakuvad üritusel meelelahutust Risto Vürst, Maia Vahtramäe, Kenneth Rüütli ja Man Made Monkey. 

Uksed avatakse kell 20.30 ja esimene bänd astub lavale juba 21.00. Kuna ametlik osa lõpeb 23.00, siis vanusepiirang üritusel puudub. Tutvu üritusega Facebookis

Füüsiline plaat koosneb 16 laulust, millest kümme esimest on debüütalbum «Valin ise oma tee» ja kuus lisalugu Artjom Savitski erinevad singlid, mis ilmusid enne 2014. aastatl. «Valin ise oma tee» sai salvestatud aastatel 2014-2015 Sinusoid stuudiotes ja on suuresti inspireeritud Artjomi enda elust - armastusest, läbielamistest, tõusudest ja mõõnadest. Sealjuures on artist ka enamus laulude sõnade ja muusika autor ning produtsent. 

«Ma olen plaadi välja andmise üle väga elevil ja ootan, et saaksin uue muusika ka teisteni tuua,» kommenteerib Artjom. 

Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles