Märt Agu: loodan, et minust ei tule uut Jüri Naela

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Agu
Märt Agu Foto: Liis Treimann
Oktoobrikuus alustab taas oma uut hooaega vaatajarekordid purustanud Kanal 2 saade «Tantsud tähtedega». Karmil žüriipingil võtavad Ants Taela ja Merle Klandorfi kõrval kohad sisse ka uued liikmed - Märt Agu ja Riina Suhotskaja.

Märt Agu (28) on näiteks mitmendat põlve tantsupedagoog ja koreograaf. Alates 2006. aastast on tema käe all valminud tantsu- ja laulupeo seaded. Praegu tegeleb ta kaasaegse tantsukeskuse rajamisega. Märt on ka endine võistlustantsija.

Elu24 uuris Märdilt pisut ka ees ootava põneva töö kohta.

Kas olid üllatunud, kui said pakkumise osaleda tantsusaate źüriis? Kas see valmistas sulle rõõmu või võtsid veidike mõtlemisaega nagu tegi näiteks teine uus źüriiliige Riina Suhotskaja?

Oi, praegu valmistab see pakkumine mulle ikka rõõmu, aga ei või loomulikult ette teada, mida tulevik toob. Praegu veel olen siiski saatest väga elevil.

Miks olid pakkumisega nõus?
Eks ma olen natuke edev ka. Samas teen natukene nagu teenet ja tulen saate tegijatele vastu. Loodan siiski, et minust ei tule uut Jüri Naela.

Aga võib-olla tuleb sinust hoopis uus Ants Tael? Muutud kurjaks ja pritsid sappi.
Antsuga mind küll võrrelda ei saa. Ma ei ole kuri. Ja selles saates ei olegi minu roll olla ülikriitiline. Hindan pigem võistlejate tantsulisust. Las Ants ja Merle jälgivad, kuidas tantsijad reeglitest kinni peavad.

Oled ka ise endine võistlustantsija.
Jah, olen võistlustantsu põhjaga ja tantsinud pea kümme aastat. Mul on kapis kuhjaga Eesti karikaid võistlustantsus, olen võitnud korduvalt ka Eesti teise paari tiitleid ning esindanud Eestit korduvalt välismaal.

Kas oled olnud ka «Tantsud tähtedega» eelmiste hooaegade fänn?
Jüri Nael kutsus mind eelnevatel hooaegadel korduvalt tantsusaatesse kaasa. Olen seda kõike väga lähedalt jälginud, mis seal toimub. Samuti tunnen ma ka kõiki selle hooaja treenereid eesotsas Olga Kosminaga.

Aga Kerttu Tänavaga olen ma isegi kunagi koos trennis käinud. Mingi 4-6 aastat isegi. Ja Martin Parmas on suisa minu vana konkurent.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles