Valitakse Eesti kõige vingem vunts!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Bloggersmarket ja Cosmopolitan valivad sel aastal Eesti kõige ägedama vuntsi. Osalemiseks tuleb oma vuntsist pilt üles laadida Instagrammi või Twitterisse, kasutades tääge #movemberestonia või #vunts — pilt kuvatakse movember.ee lehele, kus valitakse ja teavitatakse võitja.

Eesti vingeim vunts saab lisaks igavesele aule ja kuulsusele kingikoti vuntsihooldusvahendite, T-särgi ja muu ägedaga.

Juba mitmendat aastat pööratakse novembris meeste tervisele rohkem tähelepanu. Et tervisest ja terviseprobleemidest rääkimine liiga tõsiseks ei muutuks käivitati lõbus ettevõtmine Eesti vingeima vuntsi valimise näol. Võistlusel osalemiseks piiranguid ei ole — osaleda võivad kõik.

Tingimusteks on vaid see, et vuntsipilt tuleb üles laadida novembri kuu jooksul koos #movemberestonia või #vunts täägiga. Et oma võiduvõimalusid suurendada tuleb kampaaniat ja pilti ka jagada, et oma pildiga võimalikult palju populaarsust koguda. Postitada võib ka mitu pilti. 

Võitja kuulutatakse välja movember.ee kodulehel 1.detsembril.

Novembrit tuntakse  alates 2004. aastast ka kui Movembrit - (pärineb sõnadest moustache ja november) see on iga-aastane sündmus, mil novembrikuus kasvatatakse ja kantakse vuntse, suunamaks tähelepanu meeste tervisehädadele. Depressioon, munandivähk, sõltuvusprobleemid – need on mõned näited häiretest, mis mehi vaevavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles