Tahad kaevata ülemuse, mupo, ilma, elutingumuste üle? Astu kaebekoori

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kunstihoone kutsub järgmise näituse “Tegevus-sõlmed” raames kokku oma kaebekoori.
Tallinna Kunstihoone kutsub järgmise näituse “Tegevus-sõlmed” raames kokku oma kaebekoori. Foto: promo

Tallinna Kunstihoone kutsub järgmise näituse «Tegevus-sõlmed» raames kokku oma kaebekoori. Osalemine on tasuta ja laulma oodatakse kõiki, kellel on midagi Tallinnas elamise kohta keelel ja meelel. 

«HÄDA-1-1, Tallinna Kunstihoone kuuleb! Tere!»

«Kuidas saame teid aidata?!»

«Teil on mure?»

«Kaebuste edastamiseks palun pöörduda Tallinna Kaebekoori!»

Võta kaasa oma kaebus elutingimuste, avaliku ruumi, halva maitse, linna, mupo parkismiskontrolöri, maksuameti, ettekandja, ülemuse, kaaskodaniku, rumaluse, arusaamatu loomingu, ühiskondliku surve, ilma ja kõige muu kohta ning tule ja kaebame koos! Kõikidest kaebustest pannakse kokku laul, mis kantakse ühiselt ette avalikul kontserdil 10. detsembril Tallinna Kunstihoones. 

Kaebuse esitamiseks ja kooris osalemiseks pole vajalik professionaalne lauluoskus!

Osalemine on  kõigile tasuta!

Foto: promo

Kooriproovid toimuvad 30. november – 9. detsember 2015.  Esimene kohtumine leiab aset 30. novembril kell 18.00 Tallinna Kunstihoones. Kaebuse esitamiseks ja kooris osalemiseks ei ole vajalik professionaalne lauluoskus, oodatud on kõik, kellel on millegi üle kaevata. 

Kooris osalemiseks registreeru siin: tallinnakaebekoor@gmail.com

Häda ei pea nüüd enam härga kaevu ajama!

Kaebekoor (The Complaints Choir) on Soome kunstnike Tellervo Kalleineni ja Oliver Kochta-Kalleineni humoorikas kunstiprojekt, mis toob erinevates maailma linnades inimesi kokku koos kaebelaulu looma ning seda ühtse koorina avalikkusele esitama. 

Tallinna Kaebekoor leiab aset 24. novembril kunstihoones avatava Margit Sädekureeritud näituse «Tegevus-sõlmed» (DOings & kNOTs) raames. Näitus juhib tähelepanu situatsioonidele, mis asuvad kuskil praktika ja teooria, instruktsiooni ja live-esitluse, kujutletava ja reaalsuse, tõlgenduse ja hinnangu, ning suuremas plaanis – elu ja kunsti vahepeal.

Kaebused on kõrgest hinnas!

«HÄDA-1-1 kuuleb!»

«Tere tulemast Kaebekoori!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles