Viru keskus on täna täis sooduspakkumisi ja superstaare

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock Cafe pidas 11. sünnipäeva. Üllatusesinejateks olid Artjom Savitski ja Elina Born.
Rock Cafe pidas 11. sünnipäeva. Üllatusesinejateks olid Artjom Savitski ja Elina Born. Foto: Viktor Burkivski

Täna toimub Viru Keskuses järjekordne Ostlejate Pidupäev, mille puhul rõõmustavad keskuse külastajaid selleks sündmuseks loodud sooduspakkumised ning mitmed üllatused, nende seas ka Ott Leplandi ülesastumine Viru Keskuses aatriumis.

Viru Keskuses terve päeva vältel toimuva Ostlejate Pidupäeva puhul on Viru Keskuses asuvates kauplustes ning teeninduskohtades paljud kaubad ülisoodsate hindadega. Lisaks hinnaüllatustele toimub Viru Keskuse aatriumis kell 16.00 Ott Leplandi ja tema bändi tunniajane kontsert ning kell 17.30 ja 18.30 musitseerib Kaubamaja Naistemaailmas Elina Born. Samal õhtupoolikul keerutab kaupluses Guess plaate Liis Lemsalu ning legendaarne DJ Tom Lilienthal paitab ostlejate kõrvu kaupluses Tommy Hilfiger. Kõik kontserdid on Viru Keskuse külastajatele nautimiseks tasuta.

Foto: Rait Tuulas

Ostlejate Pidupäeval, 4. novembril on Viru Keskus avatud kella 9.00–22.00. Parkimine on Viru Keskuse parkimismajas sama kuupäeva kandva ostutšeki ettenäitamisel tasuta ajavahemikus 9.00–22.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles