Suur vene pop-muusika festival ТАНЦЕВАЛЬНАЯ ВОЛНА tuleb Eestisse!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene räppstaar Timati jõuab 1. mail Tallinnasse
Vene räppstaar Timati jõuab 1. mail Tallinnasse Foto: Elu24

Esmakordselt tuleb Eestisse 1. juulil Tallinna Lauluväljakul äärmiselt populaarne vene pop-muusika festival ТАНЦЕВАЛЬНАЯ ВОЛНА.

Festival toob ühepäevase ürituse raames lavalaudadele hetkel rahvusvahelist edu nautivad suurimad slaavi superstaarid. See on ainulaadne muusikaelamus tuleval suvel just neile, kes hindavad kvaliteetset ja kaasahaaravat vene pop-muusikat!

Foto: Jelena Rudi

Festivalil teeb etteaste Timati, kes juba aastaid tagasi vallutas Venemaa edetabelid ja on üks tunnustatumaid ja populaarsemaid Venemaa räppartiste kogu maailmas.

Lisaks Venemaale on Timati lood vallutanud edetabeleid ka üle Euroopa ning tema superhitt «Welcome To St. Tropez» vallutas ka Prantsusmaa, Saksamaa, Šveitsi, Rootsi ja Belgia edetabelite tipud. Ta on koostööd teinud staaridega, kes on oma ala legendid ja tunnustatud üle maailma – Snoop Dogg, Busta Rhymes, Xzibit, P.Diddy, Fat Joe jpt.

Foto: Youtube

Serebro, hetkel Venemaa üks populaarsem kolmest magneetilisest tütarlapsest koosnev trio, kes aastal 2007 komeedina Venemaa muusikamaastikule sööstis ning Venemaad Eurovisioonile esindama läks.

Trio saavutas lauluvõistlusel kolmanda koha ning võitis juba siis jäägitult Euroopa publiku südamed. Nende superhitti «Mama Ljuba» on vaadatud kümneid miljoneid kordi ning see avaldas lausa Britney Spears mänedžerile nii palju muljet, et Serebro kutsuti 2011 aastal ametlikult osalema maailmatähtede kontserdile. 

Nende tuntumate hittide hulka kuuluvad veel "Mi Mi Mi", “Malo Tebya “, “Kiss” jpt. "Malo Tebya""Malo Tebya""Malo Tebya"

Dominic Jocker, Venemaa üks tunnustatumaid produsente ja lauljaid läbi aastate, kes on pea iga artistiga riigis koostööd teinud.

Aastal 2012 vallutas ta lauluga «If You’re With Me» kõikvõimalikud edetabelid ja võitis miljonite kaasmaalaste südamed. Singlit tunnustati, kui ühte parimat 2012 välja lastud laulu Venemaal ja Russian Radio tunnustas Jockerit Venemaa ühe prežtiisema muusikaauhinnaga – Golden Gramophone. 

Festivalil teeb etteaste ka üle maailma «Inim-Barbina’» tuntust kogunud Valeria Lukyanova, kes hiljuti teatas oma DJ karjääri algusest.

Näitsik hakkab viljelema house ja klubimuusika hitte ning juba praegu ennustatakse talle äärmiselt suurt menu! Tema esimene lugu «Jack Your Barbie» avaldati just hiljuti Billboardi lehel 28. oktoobril.

Foto: Youtube

Piletid tulevad müügile alates 3.11.2016 kõigisse Piletilevi müügikohtadesse üle Eesti. 

Pilethinnad kuni 31.12.15

Tava 39

Fanzone 49

VIP 159

Pilethinnad alates 01.01.16

Tava 49

Fanzone 59

VIP 199

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles