«Star Trek» naaseb teleekraanidele uute osadega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Star Treki originaalosatäitjad William Shatner ja Leonard Nimoy 1966. aastal
Star Treki originaalosatäitjad William Shatner ja Leonard Nimoy 1966. aastal Foto: SCANPIX

«Star Trek» suundub suurelt ekraanilt taas väiksemale ja toob 2017. aastal vaatajate ette uued tegelased ja tsivilisatsioonid.

Telesarjaga hakkab tegelema «Star Treki» uute filmide produtsent Alex Kurtzman, kirjutab Digital Spy. Uued osad jõuavad eetrisse varsti pärast seda, kui «Star Trek» tähistab 2016. aastal oma 50. sünnipäeva.

«Milline oleks veel parem hetk kinkida «Star Treki» fännidele uus hooaeg kui originaalsarja 50. aastapäeva järel,» märkis

CBSi president David Stapf. «Meil kõigil siin on selle frantsiisi vastu suurim lugupidamine ja ootame põnevusega uue telepeatüki algust andeka ja kogenud Alex Kurtzmani kätes. Tema on inimene, kes tunneb seda maailma ja selle publikut peensusteni.»

Frantsiisi värske peatükk jõuab eetrisse 2017. aasta jaanuaris USA telekanalil CBS ja seda levitab üle maailma CBS Studios International. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles