Kaubamajakas avab ostlemiseks promenaadi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubamajakas.
Kaubamajakas. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Sügistalvise hooaja alguse puhul muutub kaubanduskeskus Kaubamajakas reedel kolmeks päevaks ostupromenaadiks, kus osaleb 53 kauplust ja teenindusettevõtet.

Kaubamajaka „Ostupromenaadi“ näol on tegemist mahuka ostukampaaniaga, kus on liidetud kauplemine ja meelelahutus. Kaubamajaka koridorid muudetakse kampaania ajaks promenaadiks, mida ääristavad moe- ja hooajakaup ning arvukad sooduspakkumised.

Reedest pühapäevani kestva kampaania raames lõbustavad küljastajaid Getter Jaani kontsert, rahvatantsu ja -laulu etteaste, lasteteater Kehra Nukk etenduste ja kliendimängude ning lõbusate maskottidega. Koos lastega saab meisterdada isadepäevaks kaarte.

Igal „Ostupromenaadi“ päeva õhtul loositakse Kaubamajaka kaupluste ja teeninduste poolt välja pandud kingitusi ning peaauhind on igal päeval 1000kroonine Kaubamajaka kinkekaart. Auhindade võitmiseks peab ise kohal olema.

Seekordne Kaubamajaka "Ostupromenaad" on arvult seitsmes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles