"Rotilõks" valib Solarises filmistaari

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel kolmapäeval valitakse Mait Malmsteni kõrvale kaasnäitlejat filmi "Rotilõks".
Sel kolmapäeval valitakse Mait Malmsteni kõrvale kaasnäitlejat filmi "Rotilõks". Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kolmapäeval, 10. novembril kell 16 toimuvad Tallinnas Solarise keskuses uue Eesti mängufilmi „Rotilõks“ võtted, mille käigus filmitakse Rotilõksu viral-video. Oodatud on kõik soovijad!

Osatäitja, kes Mait Malmsteni kõrval näidelda saab, valitakse kandidaatide hulgast kohapeal. 

Et filmi tegevus toimub suvel, peavad osalistel seljas olema suveriided, üleriiete hoiustamiseks on kohapeal avatud garderoob.

Pärast filmimist tähistatakse EMT/Nokia poes kauaoodatud uue nutitelefoni Nokia N8 müügile saabumist Eestis. Kohapeal jagavad autogramme näitlejad Mait Malmsteni, Taavi Teplenkov ja režissöör Andres Puustusmaa.  Eksklusiivse lühikontserdi annab James Wertz.

Täpsem info: http://www.facebook.com/NokiaEesti

”Rotilõks” on psühholoogiline põnevusfilm, mille tegevus toimub tänapäeva Tallinnas. Mängufilmi võtted algasid augustis ja lõppevad 10. novembril Solarises. Tegemist on Eesti, Vene ja Prantsusmaa ühisprojektiga.

Osades: Mait Malsten, Juhan Ulfsak, Lembit Ulfsak, Tõnu Kark, Natalja Murina-Puustusmaa, Kirill Käro, Marina Aleksandrova; režissöör Andres Puustusmaa. Filmi operaatoriks on Timo Salminen, kes on filminud ka kõik Aki Kaurismäki filmid ning kandideerinud parima võõrkeelse filmi Oscarile.

„Rotilõksu“ esilinastus toimub veebruaris 2011 Berliini Filmifestivalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles