Leslie Da Bass on valmis oma muusikat tasuta jagama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Multitalent: Leslie Laasner on piirideta looja. Kuldmuna reklaamikonkursil osales erinevates auhinnakategooriates lausa üheksa tema eestvõttel valminud tööd..
Multitalent: Leslie Laasner on piirideta looja. Kuldmuna reklaamikonkursil osales erinevates auhinnakategooriates lausa üheksa tema eestvõttel valminud tööd.. Foto: Marina Puskar.

Leslie, kodanikunimega Laasner ei näe Eesti väikesel turul muusikaäril erilist mõtet.


«Alati hämmastun, kui keegi hakkab Eesti tasemel kõnelema turndusest,» rääkis ta Õhtulehele. «Muusika ongi minu jaoks see päris tõeline «Minu kuningriik», kus ma ei pea kadagi kuulama ja otsustan ainult nii, nagu ise tahan ja heaks arvan. Võin selle ka tasuta laiali jagada, kui vaja. Teenima selle pealt ei pea.»

Laasneri sõnul teenib ta reklaamitööga piisavalt, et mitte plaadimüügi pärast pead vaevata. Ta on mänginud bändides Pedigree, Borax, Holmes ja HU?, andis just välja sooloplaadi «Minu kuningriik».

Tasuta muusika saamiseks võib palve esitada näiteks siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles