Kristjan Laas läheb laevale pokkerivõlgade katteks raha teenima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Laas
Kristjan Laas Foto: Mardo Männimägi

Kunagine superstaari-finalist Kristjan Laas hakkas pokkerit mängima, aga jäi mängupartneritele üksjagu raha võlgu.


Juba üle kuu aja kestab foorumi Pokkeriprod.com rubriigis «Pettused ja petturid» arutelu Kristjan Laasi kaasuse üle. Suvel jäi Kristjan oma seletust mööda pokkerifoorumi kasutajatele Kipile ja Codeccile vastavalt 180 ja 360 dollarit (kokku ca 6000 krooni). Võla maksmine on muudkui veninud.

Kristjan on foorumis korduvalt lubanud mänguvõla (mis teatavasti on auvõlg) tasuda, kuid erinevatel põhjustel pole ta sellega hakkama saanud. Eile öösel kirjutas ta foorumisse:

«Ma elan siiski üksi ja saan maksimum 3000 krooni hetkel kuus raha ja elu kahjuks nõuab ka kulutusi, söök jne. Lootsin, et saan maksta ja kohe andsin teada ka neile (muuseas polnud mõtet ju venitada, sest mul ei olnud sunnitud, et pean sellel ajal maksma, ise tahtsin maksta)
Igatahes sain end nüüd kogu detsembriks laevale ja ma usun, et saan jaanuaris siis kõik ära lahendada tänu sellele kõigiga.
Lahe oled qjet, ära pls enne jaanuari molli anna heh, teen juba kätekõverdusi hirmust.» [kirjaviis muutmata]

3000 krooni on noore mehe jaoks muidugi närune summa, eriti kui sellest veel mänguvõlgu tasuma peab. Heimar Lenk suutis küll väidetavalt 1000 krooniga kuu aega ära elada, aga eks vanematel inimestel ole ikka elu jooksul midagi kogunenud: pole vaja ehk külmade saabudes talvepalitut osta jne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles