Klubi Wonderland toob oma publiku ette Shanoni!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi Wonderland toob oma publiku ette Shanoni!
Klubi Wonderland toob oma publiku ette Shanoni! Foto: Klubi Wonderland

Klubi Wonderland toob oma publiku ette 19.novembril pop-rocki viljeleva ansambli Shanoni, kes võitis Eesti muusikaauhindade galal “Rahva lemmiku” tiitli.

Bändi liikmete sõnul saadi tiitel tänu sellele et nad suhtlevad oma fännidega ja võtavad neid kui omasid. Ehk just seepärast ongi nii et bändi kontsertidel käib alati kaasas oma kindel fännklubi, kes lava ees näppe võimalikult kõrgele viskavad.

Shanon on tegutsenud alates aastast 2007, nende tuntuim singel on “Üksinda” mis on enim tuntust kogunud uudistesaatest “Reporter” ning on sealsete krimi lugude tunnusmuusika. Vahepeal liikusid jutud Shanoni laiali minekust, kuid sellest on saanud minevik ning neil on tegemisel uus album, millest uusimad hitid tulevad esitusele ka klubis Wondeland.

Peo raames saabub klubisse ka Eesti üks vingemaid Harley Davidsone, millel pakuvad silmailu seksikad tütarlapsed. Ööst ei puudu ka saladused ja üllatused!

Pidulisi hullutab DJ Finito!

Klubi avatakse kell 23.00

Piletihind 100, enne südaööd naistele 75krooni.

Lisainfot vaata www.clubwonderland.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles