Sel nädalal (28.10-30.10) toimunud Tallinna Toidumessi külastasid nii staarid, kui niisama uudistajad. Maitsta sai ka Evelin Ilvese retsepti järgi valminud leiba.
Galerii! Vaata, kes külastasid Tallinna toidumessi!
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Messil toimus ka Karja Pagari uue toote Evelini leib esitlus, leiva retsepti on Karja Pagariärile andnud Evelin Ilves. Leib on sajaprotsendiliselt eestimaisest rukkijahust, kasulikke rasvhappeid annavad sinna lisatud kanepi-, lina- ja mooniseemned, maitset kujundavad meresool, rafineerimata roosuhkur ja koriander, tumedust lisab rukkilinnasejahu.