Galerii: Embassy of Fashion`i müstiline moeshow

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aldo Järvsoo, Riina Põldroosi, Ketlin Bachmann-Põldroosi, Natalja Lille ja Ruta Tepi ühine ateljee näitas taas moodi – Tallinna Moenädala raames esitleti reede õhtul kinos Sõprus  Moesaatkonna suur viie-vaatuseline vaatemäng Lost couture.

See oli müstiline vaatemäng viies vaatuses, õhtu täis moodi, muusikat ja filmi. Lavale tulid Aldo Järvsoo aovalguse udus hõljuvad viirastused, Riina Põldroosi öistes kristall-kastepiiskades sillerdavad kleidid.

Ketlin Bachmann- Põldroosi karge kuninglikkus, Natalja Lille maagilised kauged sfäärid ja Ruta Tepi kostüümid tumedatest hundilaantest.

Moedraamat saatis Tanel Veenre ja Taavi Varmi film. Õhus oli raskust, melanhooliat, kadumise kartust ja leidmise ärevust.

 

Embassy of Fashion on moekunsnike sõpruskond, mille juured ulatuvad õpiaega Eesti Kunstiakadeemias. Olles 10 aasta eest lõpetanud ülikooli asutasid nad ühise moeateljee.

Aja jooksul on kolitud oma tegemistega lahku ja kokku tagasi, tehtud moodi erinevates koosseisudes, kuid päris lahti üksteisest pole saadud. Nüüd on niidid-nõelad taas ühte kappi pandud Embassy of Fashion nime all.

 

Sünge Lost Couture oli saatkonna teine ühine moeshow pärast kevadel ateljee ruumides toimunud eksklusiivset ja helget etendust nimega Botanic Poetry.

Tallinna moenädala raames etendunud vaatemäng oli ka ajalooline ses mõttes, et esimest korda peale kooli lõpetamist said laval taas kokku viis kursusekaaslast: Aldo Järvsoo, Riina Põldroos, Ketlin Bachmann-Põldroos, Natalja Lill ja Ruta Tepp.

 

Embassy of Fashion kutsub kõiki oma sõpru ekslema põhjatutesse laantesse! Moenädala piletimüügi info www.estoniafashion.eu

Vaata lisaks ka www.moesaatkond.ee

Vaata moegaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles