Moegalerii: Liina Steini kollektsioon

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liivia Leškin ja Liina Stein moeshow - Tallinn Fashion Week 2010
Liivia Leškin ja Liina Stein moeshow - Tallinn Fashion Week 2010 Foto: Jelena Rudi

Eesti Moedisaini Liidu poolt ellu kutsutud ja kolmandat korda toimuv Tallinna moenädal - Tallinn Fashion Week  toob sel nädalal Sõpruse kino lavale Eesti moeloojad, kes oskavad unistused kangasse valada.

Kinos Sõprus esitles reede õhtul oma kollektsiooni moedisainer Liina Stein.

Anne & Stiili moe- ja ilutoimetaja Ester Kannelmäe:

Liina Stein püsis sarnaselt paljudele teistele Fashion Week'il osalenud disaineritele raudselt omal kursil. Lavale jõudsid neoonikribused agressiivsed prindid, jõuliselt seksikad latekskangad ja ründavalt nurgelised õlad - Liina rõivastesse on sisse kodeeritud show.

Tasahilju on niisama moevallas mässanud Liinast saanud arvestatav jõud Eesti moemaastikul. Kusjuures ka tema etenduselt ei puudunud üllatusmoment - voolavad mustad kleidid sobiksid igale gala-õhtule ning ilmselt võidab ta nendega ka oma loomingusse kahtlusega suhtuvate inimeste südamed.

Ajakirja „Hooaeg“ peatoimetaja Lenno Vaitovski:

Kaubamärgi Stenly alla peituv noordisainer Liina Stein tõi hakatuseks lavale muljetavaldava punkfilmi, mis andis järgneva lahtimõtestamiseks vajaliku helistiku kätte. Roosaga palistatud mustvalges maailmas said pearolli attituudiga pintsakud, mille peale saalitäis rahvast üksmeelselt ahhetas.

Roosas-mustas-valges-hallis maailmas kajastus ehtsalt ka Tallinn Fashion Weeki graafika, kuid mitte ainult - koha olid leidnud ka kuninglike mustritega retuusid, karusnahk, nahkne militaarmeeleolu ja peotäis valgeid pärleid. Kleite oli ka, ilusaid.
 

Kiika moegaleriid! Kuidas Sulle meeldib Liina kollektsioon?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles