Moegalerii: Liivia Leškini kollektsioon

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liivia Leškin ja Liina Stein moeshow - Tallinn Fashion Week 2010
Liivia Leškin ja Liina Stein moeshow - Tallinn Fashion Week 2010 Foto: Jelena Rudi

Eesti Moedisaini Liidu poolt ellu kutsutud ja kolmandat korda toimuv Tallinna moenädal - Tallinn Fashion Week  toob sel nädalal Sõpruse kino lavale Eesti moeloojad, kes oskavad unistused kangasse valada.

Kinos Sõprus esitles reede õhtul oma kollektsiooni moedisainer Liivia Leškin.

Anne & Stiili moe- ja ilutoimetaja Ester Kannelmäe:

Liivia Leškin esines oma vanas headuses. Ennem vahetuksid omavahel öö ja päev, kui Liivia oma kollektsioonidesse midagi kardinaalselt uut tooks. Aga ausa ja püsiva käekirjaga disainer on väärtus omaette. Eriti kui ta suudab truudes klientides rõõmukilkeid esile kutsuda ning oma loomingut aeg-ajalt millegi uuega vürtsitada. Seekord üllatasid villakangaste pitsised faktuurid.

 

Ajakirja „Hooaeg“ peatoimetaja Lenno Vaitovski:

Liivia uus kollektsioon pakkus traditsioonilist läbilõiget kõikvõimalikest ülerõivaversioonidest: keepidest, mantlitest, ülevisetest, hõlstidest ja muust. Peakatete ja muhvide pillerkaaris demonstreerus ühtlasi tõsiasi, et mood ei peagi alati ehmatama ja üllatama.
 

Kiika moegaleriid! Kuidas Sulle meeldib Leškini kollektsioon?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles