Staarblogija Mallukas Perekooli kasutajatele: mingu ravile, ma ei viitsi avalik peksukott olla!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mallukas
Mallukas Foto: Ekraanitõmmis TV3 videost

Mitu nn beebiblogijat on kuulutanud sõja Perekoolile, süüdistades, et tegu on Eesti õelaima netifoorumiga, ja kriitikute eesotsas on Mariann Treimann ehk Mallukas.

«Ma olen ise ka mõelnud, et äkki jääb mõnele lapsele kodus peksa andmata, kui saab ennast nagu välja elada kuskil, et... Aga selles suhtes, ma ei tea, mingu ravile siis, ma ei viitsi ka nagu mingi avalik peksukott olla,» rääkis Mariann Treimann ERR Uudised saadet «Pealtnägija».

Näiteks juba 2014. aasta novembrist on üleval teema «Seks ja midagi veel Mallukaga», kus keegi on pidanud vajalikuks küsida, kas ja millistel asjaoludel teie mees seksiks Mallukaga. 

«Ma saan aru, et sõnavabadus on olemas ja inimeste üle tohib muidugi loomulikult arutleda, kui nad on enda asjad niimoodi avalikult välja laotanud, aga kuskil on nagu ju piir,» arvab Treimann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles