Kultuurikatla Tjuun Inil esinevad Calyx & Teebee

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Calyx & Teebee
Calyx & Teebee Foto: Erakogu

Novembrikuu esimesel laupäeval, 7. novembril toimub Kultuurikatlas Tjuun In 16!, kus esineb trummi ja bassi mainekas duo Calyx & Teebee. Samuti esinevad peo Katelde saalis kodumaine duo HeadRead ning residendid Qba, To-Sha ja L.Eazy. Still Out ruumis mängivad muusikat Paap, Armukahur, Hurmet Ilus ja Ivo Naries. Visuaale teeb Denis.

Calyx ja Teebee on trummi ja bassi produtsendid, kes hakkasid koos muusikat tegema 2004. aastal. Nende ainuomane helipilt ning kvaliteetne produtseering tõi neile eksklusiivlepingu Ram plaadifirmaga, mille tulemusel ilmus 2012. aastal C&T teine, paljukiidetud ja -auhinnatud album «All Or Nothing». Sama aasta Drum & Bass Arena auhindadel (maailma suurim, Suur-Britannias aset leidev trummi ja bassi küsitlus; Toim) noppis sealt «Elevate This Sound» singlite esikoha ning «Pure Gold» parima video auhinna. Calyx ja Teebee nomineeriti Parima produtsendi tiitliga ning nende Essential Mix valiti BBC Radio 1 top 5 sekka.

Foto: Erakogu

Käesoleval aastal on Calyxilt ja Teebeelt ilmunud nt Long Gone, A Day That Never Comes, Where Wo Go ja rida teisi lugusid/remikse. Mõned päevad tagasi nägi ilmavalgust mõningast furoori tekitanud töötlus Rudimental feat Ed Sheridan loost «Lay It All On Me» ning peatselt on oodata ka duo kolmandat albumit.

Tjuun in on Eesti vanim, 16. aastat tegutsenud trummi ja bassi sariüritus ja reedeõhtune (kell 22-00) saade Raadio 2-s. Nii saadet kui pidusid on väisanud mitmed artistid meilt ja mujalt. R2DNB 2013 ja 2014 küsitlusel valiti Tjuun In parimaks kodumaiseks trummi ja bassi peoks. Tjuun Ini residendid ja saatejuhid on djd Qba, To-Sha ning L.Eazy.

Lisainfot ürituse kohta leiate Facebookist. Pileteid on väimalik soetada GateME keskonnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles