Õõvastav video: noor Sofia Vergara sattus oma esimeses teleintervjuus Bill Cosby huviorbiiti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: CBS

Internetis kerkis esile video 2003. aastast, kui näitlejanna Sofia Vergara andis oma esimese teleintervjuu Põhja-Ameerikas.

Videos küsitleb imeilusat Sofiat koomik Bill Cosby, keda on nüüdseks seksuaalvägivallas süüdistanud 50 naist.

Praeguste teadmiste juures on videot lausa talumatu vaadata - Cosby jõllitab Vergarat, kommenteerib tema kleiti ja teatab, et näitlejanna «erutab teda». 

«Mehed vaatavad sind ja mõtlevad ainult patust... Ma tunnen end tänu sinule jälle noorena. Sa erutad mind väga,» ütleb Cosby Vergarale, kes paistab ebamugavust tundvat.

Vergara rahustas pärast video laiema avalikkuse ette ilmumist fänne, et Cosby ohvrit temast ei saanud.

Cosbyt on seksuaalvägivallas avalikult süüdistanud poolsada naist, kelle lood on sarnased - koomik meelitas nad oma mõjuvõimu kasutades enda juurde, pani midagi joogi sisse ja kuritarvitas neid. Cosby pole süüdistusi pikemalt kommenteerinud, kuid eitab advokaadi vahendusel väiteid. Hiljuti aga avalikkuse ette kohtudokumendid, milles Cosby tunnistas, et on ostnud rahusteid «naistega seksimise eesmärgil».

Seni ei ole Cosbyt üheski seksuaalkuriteos süüdi mõistetud ja enamik neist on aegunud. Küll aga on politseile uurimiseks üle antud asitõendid väidetavast juhtumist Playboy häärberis, kus Cosby olevat uimastanud 18-aastase neiu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles