«Bridget Jonesi» uues filmis ristitakse last

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ühendkuningriigis Oxfordshire`is toimuvad uue «Bridget Jones´s Baby» filmi võtted, kus eile võeti üles lapse ristimisstseen.

Bridget Jonesi kehastab Renee Zellweger ja Mark Darcyt Colin Firth nagu ka varasemas kahes Bridgeti filmis, edastab Daily Mail.

Fotograafide sõnul said 46-aastane Zellweger ja 55-aastane Firth sama hästi oma rolliga hakkama nagu varem.

Uue linateose täpne sisu on saladus, kuid pealkiri reedab, et Bridget saab lapse, kuid ei ole teada, kas Bridgeti pikaajaline silmarõõm Mark on ikka lapse isa.

Eelmises «Bridget Jonesi» filmis toimus kahe peategelase vahel palju draamat.

Kõmuväljaanded märkasid, et Londonis tehtud võtetel ei olnud näha peategelaste Bridgeti ja Marki sõrmes sõrmust ning oli palju stseene, kus Mark oli koos ühe teise naisega.

Nüüd Oxfordshire´is tehtud võtted aga lubavad oletada, et «vana arm ei roosteta» ja paar on uuesti koos.

Bridget Jonesi kehastavat Renee Zellwegerit oli sel nädalal võtteplatsil näha pikkade blondide juustega ja erkrohelises kleidis. Ta kandis pidevalt «last» süles.   

Eelmisest Bridget Jonesi filmist «The Edge of Reason» on möödas kümme aastat ja seega on ka tegelased nüüd vanemad.

Uues filmis on näha varasematest linateostest tuntud Bridgeti sõpru, nende seas ka Sharoni, keda mängib Sally Phillips.

Nüüd tehtava filmi režissöör Sharon Maguire ei ole jälginud kirjanik Helen Fieldingi raamatut «Mad About The Boy», vaid on lähtunud oma nägemusest.

Selles filmis ei ole näha Daniel Cleaverit, keda mängis Hugh Grant, vaid menuseriaalist «Gray anatoomia» tuntud Patrick Dempseyt.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles