Disco: Click OK ja Estin kütsid Tartu kuumaks!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Estin pakkus raadiohääl Alari Kivisaart oma fännidele
Lauljatar Estin pakkus raadiohääl Alari Kivisaart oma fännidele Foto: Taavi Kottise ja Kerli Sillaots
Möödunud reedel vallutas Tartu ööklubis Club Tallinn peolised eestikeelne muusika. Nimelt toimus Raadio Elmari disko, kus astus üles kümme aastat pausi pidanud piigadebänd Click OK. Rahvast küttis peale Clicki-tüdrukute üles ka Estin.

Esimesena astus lavale Click OK, kes esitas rahva rõõmuks viis igihaljast lugu. Veidi pärast klikibändi oli Estini kord.

Esimeseks looks valis ta hiti «Esimene lumi», mille ajal tormas lava ette tantsu kepsutama ennist nurgas vaoshoitult seisnud Sky Plusi raadiohääl ja 90-ndate muusika suur austaja Alari Kivisaar.

Lauljatar Estin rõõmustas selle üle väga ja pakkus Kivisaart lahkelt oma kuulajatele. «Alari, Alari, Kivisaar, Ilus mees! Ta on seal! Võtke tema!» tegi ta pakkumise.

Rahvas piidles aga Kivisaare poole ja mees ise lehvitas rõõmsameelselt lava poole. Kindlasti oli rohkem kui üks naine pakkumisest huvitatud, kuid ilmselt nappis naistel julgust, et pakkumisest kinni haarata.

Varahommikuni kestnud peol tõid Eesti muusikaparemiku rahvani raadio Elmari tegijad Lauri Hermann ja Mari-Liis Männik.

Vaata ka peogaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles