Film heidab pilgu Joaquin Phoenixi salapärastele tegemistele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joaquin Phoenixi filmi plakat
Joaquin Phoenixi filmi plakat Foto: promo

Kino Sõpruse ekraanil jookseb Hollywoodi pailapse Casey Afflecki mänguline dokumentaalfilm, mis paljastab salapärase staarnäitleja Joaquin Phoenixi («Walk the Line», «Gladiator») viimase aasta valguskartlikud tegemised.
 


Seni näitlejana loorbereid noppinud («Ocean‘s 11-12-13») Afflecki režiidebüüt on jalustrabav portreelugu mässumeelsest kaunishingest Phoenixist, kes oma kuulsuse tipul taandus pealiskaudsest filmitööstusest, loobus näitlemisest ning teatas, et pühendub edaspidi hip-hop-muusiku karjäärile.

Kurb-naljakas ja šokeeriv film toob vaatajani superstaari staatusega kaasaskäivad paljastused, karva kasvanud Phoenixi ning järjest jaburamad situatsioonid, mis lausa sunnivad põgenema hullumeelsuse piirimaile.

Film on ajanud kihevile kogu Hollywoodi, kus käib elav arutelu selle üle, kas tegemist on dokumentaal- või mängufilmiga ning mida täpselt Phoenix ja Affleck selle julge ja omapärase teosega öelda tahavad. Kas see kõik on nali? Mis see üldse on? Mis täpselt ikkagi juhtus Joaquin Phoenixiga?

Film linastus ka 2010. aastal Veneetsia filmifestivalil ning pole soovitatav alla 16. aastastele.

Vaata tutvustust allpool!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles