Ewert and The Two Dragons esineb Von Krahlis neljal järjestikusel päeval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ewert and The Two Dragons esitlesid Pärnus plaati.
Ewert and The Two Dragons esitlesid Pärnus plaati. Foto: Madis Sinivee

Pidevalt tuuritav populaarne ansambel Ewert and The Two Dragons kostitab kodumaiseid fänne nelja järjestikuse esinemisega ning astub neljal järjestikusel õhtul üles Von Krahli lavalaudadel.

«Me oleme viimastel aastatel astunud Tallinnas üles peamiselt suurematel lavadel - Rock Cafes või Nordea Kontserdimajas. Pärast septembrikuus toimunud kontserte Viljandis ja Tartus tekkis meil mõte pakkuda ka tallinlastele võimalust näha meid intiimsemas keskkonnas - klubis, mis mahutab vaid mõnisada inimest. Üsna kiiresti sai meile selgeks, et võiksime tagasi minna legendaarsesse Von Krahli, kus toimus meie esimene kontsert. Asjaolu, et saali mahub vähem inimesi ei tähenda aga seda, et muus osas allahindlust teeksime - kontserdid saavad olema sama erilised ja vahvad nagu alati,» kommenteeris bändi laulja Ewert Sundja.

Foto: Mihkel Maripuu

Iga õhtu pääseb kontserti nautima 200 inimest. Piletid on saadaval Piletilevis. 26.10. on piletite hind 15 eurot, alates 27.10 18 eurot. 

Ajakava:

Uksed kl 20:00

Kontserdi algus 21:00 ja kestus umbes 1,5 tundi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles