Liis Tappo läks abikaasast lahku, et leida ennast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Tappo, foto tehtud veebruaris 2007
Liis Tappo, foto tehtud veebruaris 2007 Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Kunagine Miss Estonia Liis Tappo loobus 18 aastat kestnud abielust kinnisvaraärimees Rene Treialiga, et olla prii suhtest, mis andis talle vaid õõnsa koduperenaise rolli.

Ajakirja Naised teatel kolis Tappo (41) oma senisest abikaasast Rene Treialist lahku tänavu suvel, kui paari neljast lapsest jäi Tappo juurde elama kaks nooremat – 5-aastane Joosep ja 11-aastane Katariin; paari kaks vanemat teismelist tütart elavad isa juures, kes on Tappost 10 aastat vanem.

Tappo sõnul sai lahkuminekuotsusel määravaks teda aasta tagasi tabanud emotsionaalne tühjustunne, mis tulenes talle osaks saanud sõltuja rollist, kui hoolitsev abikaasa kõik mured tema eest ära lahendas. 

Tappo tunnistab, et on kandnud seda rolli ajendatuna soovist olla lähedastele inimestele meele järele, milline hoiak on aga sulgenud talle tee oma mina leidmiseks.

«Rened kohates vahetasin lihtsalt ühe isa teise vastu,» iseloomustab Tappo tagantjärele stardiplatsi, kus sõlmis praegu lõpule jõudnud abielu.

Tappo loodab leida peagi töökoha, et olla iseseisev ka materiaalselt, praegu osaleb ta eksperdina Kanal 2 saates  «Eesti toredaim kodu».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles