Diana Denissova kvaliteetne ja veenev kollektsioon

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Liivamägi ja Diana Denissova moeshow - Tallinn Fashion Week 2010
Gerli Liivamägi ja Diana Denissova moeshow - Tallinn Fashion Week 2010 Foto: Jelena Rudi

Eesti Moedisaini Liidu poolt ellu kutsutud ja kolmandat korda toimuv Tallinna moenädal - Tallinn Fashion Week  toob sel nädalal Sõpruse kino lavale Eesti moeloojad, kes oskavad unistused kangasse valada.

Kinos Sõprus esitles neljapäeva õhtul oma kollektsiooni moedisainer Diana Denissova.

Anne & Stiili moe- ja ilutoimetaja Ester Kannelmäe:

Diana Denissova kollektsioon oli kvaliteetne ja veenev. Sügav kummardus disaineri ees, kes tunneb läbi ja lõhki oma kliente. Selle kollektsiooni juures räägime millestki muust kui temaatilistest autoripuhangust, sealt kumab läbi ka tugev majanduslik mõtlemine.
 

Kaubamaja loovjuht ja Kuldnõela žüriiliige Kristina Herodes:

Ilu ei saa kunagi olla liiga palju - see on üks miljonist võimalikust vaatenurgast moekunstile läheneda. Detailist lähtuv ja terviku suunas laienev looming, kus ohtralt kaunistusi, dekoratiivseid kangaid, pitse, kontraste, läikeid ja läbipaistvust.

Laval nägi ohtralt naiseks olemist selle kõige kangemal kujul, mõnevõrra vähem üllatusi. Ülidramaatiline meik jättis õhku pigem paar pisikest küsimärki, kui toetas ideed. Suure valge roosiga musta korsetti aga kannaks kohe ja rõõmuga!

Vaata pildigaleriid! Kuidas Sulle meeldib Diana Denissova looming?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles