Galerii ja video: Moelooja Iris Janvier - TFW 2015

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

IRIS JANVIER näitas edukalt oma uut sügistalvist kollektsiooni TFW raames 23. oktoobril Telliskivi Loomelinnakus. 

Vaata pilte ja videot!

IRIS JANVIER tänab südamest kõiki külalisi fantastilise õhtu eest!

Foto: Erlend Štaub

Iga modelli näol astus külaliste ette tõeline IT-naine: tugev, enesekindel ja unustamatu. Väljapeetud kollektsioon peegeldab hooaja trendikamaid lõiked ja värvilahendusi, valikus on esindatud kõik, mida moega sammupidav naine vajab. 

Foto: Erlend Štaub

Kvaliteetsetest materjalidest valminud kleidid, jakid, mantlid ja nahkpüksid, mida brändi disainerid meile sügis-talviseks hooajaks harjumuspäraste sukkpükste asemele kleidi juurde soovitavad. 

Foto: Erlend Štaub

Lisaks ka pidulikud kokteilikleidid ja projektorivalguses efektselt säravad litterkleidid ning -jakid. 

Foto: Erlend Štaub

Tugevaloomuline kollektsioon kõneles enda eest, rütmikas muusika ja modellide kiire lavaline liikumine demonstreerisid suurlinna lakkamatut energiat.

Foto: Erlend Štaub

Uus kollektsioon on saadaval IRIS JANVIER stuudios. 

Kollektsiooni esitlust toetasid J.P.CHENET ja Colonna Kinnisvara.

Foto: Erlend Štaub

IRIS JANVIER on kodumaine moemaja, kus igas disainitud esemes põimuvad modernsus, funktsionaalsus ning suure hoolega läbi mõeldud detailid.

Foto: Erlend Štaub

Brändi filosoofiaks on luua stiilseid naisteriideid taskukohaste hindadega, mis oleksid ühtaegu klassikalised ja uuenduslikud.

Foto: Erlend Štaub

Vastandite omavahelise sümbioosi loomiseks sulatatakse traditsioonilised rõivaelemendid meisterlikult kokku uute tehnoloogiate ja luksuslike kangastega.

Foto: Erlend Štaub

Väljaspool hooaega eksisteerivat disaini luuakse koostöös noorte moeloojate ja Kunstiakadeemia tudengitega, tuues sellega naistemoodi värskust, põnevust ja uusi seisukohti.

Foto: Erlend Štaub

Väga kaasaegne on ka IRIS JANVIER naiselikkuse tõlgendamine, mis väljendub päikeselises ja õrnas, kuid samas tugevalt geomeetrilises loomingus.

Vaata pildigaleriid ja videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles