Pilk esikaantele! Kas tunned ära? Need on Carmen Kassi 50 nägu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmen Kass
Carmen Kass Foto: Shutterstock

Disainer Diana Arno tegi Tallinn Fashion Week raames ajalugu, sest tema sügiskollektsiooni avas legendaarne Eesti supermodell Carmen Kass. Just Carmen oli üks esimesi, kes väikesest Eestist laia maailma lendas ning loendamatud show`d, reklaamid, moeküljed ja ajakirjade esikaaned vallutas.

1997 jääb Carmen Kassi jaoks alati oluliseks aastaks, kirjutab elustiiliblogi Stellarium. Carmen poseeris Prantsuse Vogue`i esikaanel. See kaanefoto tähendas, et Carmen oli üleöö automaatselt tuttav igale moemaailmas tegutsevale inimesele. Järgmine tipp, mille Carmen vallutas, oli pääsemine Diori lõhna jadore reklaamnäoks 1999. aastal.

Foto: Viktor Burkivski

Parimad parfüümireklaamid ilmuvad ajakirjades aastaid - Dior on eriti kallis ja prestiižikas firma, nende iga parfüüm on juba ette klassika. Aastal 2000 sai Carmen maailma väärikaima moeauhinna - telekanali VH1 ja ajakirja Vogue poolt nimetati ta Aasta Modelliks.

Tervet lugu loe SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles