Messikaubamaja toob endaga eripakkumiste tulva

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg

Tuleval reedel ja laupäeval täidab Paide kultuurikeskuse tavapärane Järvamaa mess, mis vahendab külastajatele hulk uudistooteid ja sooduspakkumisi.


Tänavu on mess on seotud 8.–14. novembrini kestva Järvamaa ettevõtlusnädalaga. Reedel on mess avatud kella 10st 18ni ja laupäeva kella 10st 15ni.

Sissepääs tasuta. Külastajad saavad käepaela, millega on võimalik mõningaid kaupu ja teenuseid messil end tutvustanud ettevõtetelt odavamalt osta ka nädala jooksul pärast üritust. Messil ostu sooritanute vahel loositakse välja suur ilutulestik.

Järvamaa messi mõte on välja kasvanud ASi Taig arvutus- ja kontoritehnika näitustest. 1996. aastal otsustas kümme firmat korraldada oma toodete ja teenuste näitusmüügi, mis sai nimeks Järvamaa messike. Aja jooksul ettevõtteid juurde tulnud ja messike laienenud messiks. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles