Moegalerii: Britt Samoson ja Piret Ilves - TFW 2010

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alates eilsest kuni laupäevani on kõigil võimalik astuda moekarussellile, mis tiirleb Tallinna südalinnas. Kolme õhtu jooksul näitavad ligi 20 disainerit ja kaubamärki oma rõivasse õmmeldud unistusi. Moevaatemängude peamiseks areeniks on kino Sõprus saal, kuid väiksemaid sähvatusi toimub üle linna!

Kinos Sõprus esitlesid neljapäeva õhtul oma kollektsioone moedisainerid Britt Samoson ja Piret Ilves.

Kuid disainerid on mõelnud ka neile meeleheitel moegurmaanidele, kes ei jõua show`de maratonile. Oma ateljeeuksed on lubanud kõigile uudishimulikele avatuna hoida paljud kohaliku moemaailma tipud: Katrin Kuldma, Aldo Järvsoo, Riina Põldroos, Natalja Lill, Ruta Tepp, Ketlin Bachmann-Põldroos ja Jaana Varkki.

Täpsem info avatud ateljeede kohta leiad: www.estonianfashion.eu

Ka tasuks oma silmi paitada kahe värske näitusega. Nu Nordiku aknal eksponeerib kuni 7. novembrini oma viimaseid loomeimpulsse Anu Samarüütel, kes on seda helge minimalistliku joonega kollektsiooni näidanud seni vaid Londonis.

Ning teine põnev ettevõtmine leiab aset Iida galeriis, kus on alates 6. novembrist üleval ehtekunstnik Villu Plingi värske autorinäitus.

Vaata pildigaleriid Britt Samosoni ja Piret Ilvese moekollektsioonidest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles