Vaata! Suur Papa ründas kontserdikülastajat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 22. oktoobril toimus Tartus  klubis Illusion Suure Papa kontsert. Elu24 toimetusele saabus vihjena video kontserdil toimunud vägivaldsest vahepalast. Lisatud ka Suure Papa kommentaar.

Videos on näha kuidas Suur Papa kutsub lavale ühe kontserdikülastaja ning lööb teda rusikaga näkku. Kuna tegemist oli peoga, kuhu pääsesid sisse alates 16-aastased noored, võis rünnaku ohvriks langenud külalise näol tegemist olla alaealisega. Videost on ka kuulda, kuidas külaline Suurt Papat provotseerib.

Suur Papa kommenteerib juhtunut järgmiselt:

«Vabandan publiku ees, kes kohal olid ja kelle peotuju see intsident rikkus, aga mitte selle indiviidi ees, kes maksis piletiraha ainult selleks, et mind kõigi mu sõprade ja fännide ees provotseerida. 

Ta sai oma tähelepanu, mida ihkas, kahetsusväärne, et see pidi juhtuma kõikide nende lahedate ja heade Tartu inimeste ees. 

Ma armastan muusikat ja selle loomist ning jagamist oma fännide vahel, aga vahel tuleb ette hetki, mil kaotad kontrolli ja pead iseenda eest seisma.

Järgmine kord ära tule mu kontserdile, kui sa tähelepanu artisti arvelt otsid. Lava pead välja teenima, et inimesed saaks sind vihata ja sellele ronida, et ajalukku jääda, kui kõige mannetum hater

Tartu on alati minu vastu hea olnud ja pidu läks võimsa hooga lõpuni. 

Aitäh DJ Mölsile, Club Illusionile Ja Marek Falgotile suurepärase peo korraldamise eest ja luban alati tagasi tulla, sest ma armastan oma fänne ja Tartut.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles