Slippery Slope: Noortebänd mängib meie senisel karjääril väga suurt osa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Slippery Slope esitles Sinilinnus debüütplaati „Do You Feel The Same“
Slippery Slope esitles Sinilinnus debüütplaati „Do You Feel The Same“ Foto: Viktor Burkisvki

24. oktoobril toimub Kultuurikatlas Noortebänd 2015 finaalkontsert-gala. Kuidas on konkurss aidanud edaspidistes tegemistes 2012. Noortebändi võitnud Slippery Slope'i?

«Noortebänd mängib meie senisel karjääril väga suurt osa. Kuigi olime juba varem kümmekond kontserti andnud ning lava polnud tegelikult võõras, oli Noortebänd tegelikult see, mis meid n-ö aktiivse tegevuseni viis. Järgmisel aastal tegime üle neljakümne üleastumise, mitmeid intervjuusid, pääsesime raadiosse, telesse, meie muusika oli reklaamides ning pealkirjad meist erinevates väljaannetes. Oli näha, et inimestel on suur huvi meiega koostööd teha, nii nagu meil nendega. Ning ühed tutvused viivad teisteni ja nii kogunebki suur kogukond kokku, mis edasisi tegevusi oluliselt kergendab.

Slippery Slope’il on suures plaanis läinud väga hästi, me oleme eelmise aasta lõpus valmis saanud oma debüütalbumiga «Do You Feel The Same», oleme andnud arvukaid kontserte üle Eesti ja tuuritanud lähiriikides. Ka albumit on saatnud päris hea edu ka välismaal, meie singlit «Careful» on näiteks soundcloudis kuulatud üle 650 000 korra. 

Pärast tihedat esinemisgraafikut oleme aga hetkel põhiressursi paigutanud uue muusika tegemisele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles