Klubis Cathouse astuvad laupäeval lavale kodumaised räpikuningad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur Papa
Suur Papa Foto: Pressifoto

Sellel laupäeval, 24.oktoobril toimub klubis nimega Cathouse Concert Hall selle aasta üks kuumimaid klubiüritusi, mis jääb kõigile ilmselt väga pikaks ajaks meelde. 

Laupäeval on klubis Cathouse kuum üritus, kus esinevad Eesti räpikuningad Suur Papa (Uku Arop), Beebilõust (Andrus Elbing) ja Reket (Tom-Olaf Urb). Lisaks esinevad kolm noort EDM artisti (ThirdNation) ja Eesti omad DJ-d: DJ Leander Havi, DJ Juhan Noode.

Kui oled tüdinenud kulukatest baarihindadest, siis soovitab BlackOut soetada All You Can Drink pääsme. Eripilet tagab ligipääsu eraldi korrusele, kus on võimalik nautida terve öö valikus olevaid jooke ning seda kõike piiramatult.

Tavapiletiga pidutsejale joogid baarist taskukohaste hindadega! 

Lavalaudadel hullavad:

Suur Papa

Viimaste aastate Eesti suurim räppstaar, kelle lood püsivad edetabelites kauem kui kellegi teise. Papa live'id on müüdud alati täismajadele ning nõudlus mehe järgi aina kasvab.

Beebilõust

Oleks Beebilõust sündinud 10 aastat varem USAs, oleks mehe lüürika üles korjanud arvatavasti Dr. Dre või Ice Cube. Kõige ehedam räpp räägib tegelikkusest.

Foto: Annika Erg

Reket

Suurim tuntus Reketile tuleneb hiljuti avaldatud videost koos Papa, Genka, Inese, Metsakutsu ning Beebilõustaga. Tegelikult on Reket juba tegutsenud pea 15 aastat ja on tänasel päeval parem kui kunagi varem.

Foto: Erakogu

THIRDNATION

Kolm noort Eesti EDM artisti, kes on oma päris esimese ühise looga juba üle 20 000 kuulamise teeninud, samuti lasevad nad mõnda oma uut laulu esmakordselt.

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles