«Armastust otsides» Tiina ja Emeli läksid eri teid: õiget sädet ei tekkinud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 saate «Armastust otsides» viies osa jäi viimaseks Tiinale.

Joel kutsus Martina ja Evelini endale Põlvamaale külla, et neidudele oma igapäevaelu tutvustada. Martina, kes on pärit 

Saaremaalt, oli Põlvamaal päris esimest korda. Nii Evelin kui ka Martina olid Joeli kodu kõrval asuvast järvest vaimustunud ning kiitsid loodust, kuid Joel jäi tagasihoidlikuks ja ütles, et ta on selle kõigega harjunud.

Joel sai ka lõpuks kokku Üllega, kelle paranemist ta oli pikalt oodanud. Ülle oli selle kohtumise põhjal valmis lausa kohe Joeli juurde kolima.

Rahel tutvustas meestele samuti oma kodu ning eelmiselt kohtumiselt puudunud Ismo tuli Raheli ukse taha lausa tordiga. 

Raheli jaoks on kodune õhkkond ja olemine väga tähtis ja ta tahtis seepärast ka noormeestega koos süüa teha ning valis oma ühe lemmiku, sushi tegemise. Kristjan ja Ismo polnud varem sushit söönud ega teinud, nii et Rahelile jäi päris palju juhendamist.

Külli pani aga mehed kohe tõeliselt proovile ning viis nad tantsutrenni, kus nad õppisid koos sambat tantsima. Külli jaoks on oluline, et tema mees oskaks seltskonnatantse, nii et selle koolituse põhjal otsustas ta ühe mehe koju saata.

Tiina leidis aga, et ta pole siiski seda õiget sära Emeliga koos olles tundnud ning mehe poolt pole piisavalt samme tulnud, mistõttu otsustas ta saatest lahkuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles