Värske muusikavideo üllitanud Zebra Island annab juba sel reedel kontserdi Kivi Paber Kääride laval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zebra Island
Zebra Island Foto: promo

Reedel, 23.oktoobril astub Telliskivi Loomelinnakus asuvas lokaalis Kivi Paber Käärid üles eesti elektroonilise muusika üks lipulaevasid Zebra Island, kes eelmisel nädalal tuli välja ka värske muusikavideoga loole «Lights an Shadows». Õhtule lisavad muusikalist särtsu juurde Von Koff ning Talis Paide plaadimängijatel.

Zebra Island on 2011. aasta sügisel produtsent Rasmus Lille ning laulja Helina Risti poolt kokku kutsutud muusikaline rühmitus, mille võttis enda tiiva alla plaadifirma I Love You Recors, kes on muuhulgas pannud aluse ka Ewert and The Two Dragons tähelennule.

2013. aastal üllitati debüütalbum «Saturnine», mis kuulutati Baltikumi parimaks elektroonilise popi albumiks märkimisväärse hulga muusikakriitikute poolt, leides positiivset tagasisidet ka Briti, Rootsi ja Taani muusikaväljaannetes.

Zebra Islandi rahvusvahelise tunnustuse kõige värskemaks uudiseks on käesoleval aastal välja antud singli «Lights and Shadowsi» valimine BBC Radio 3 playlisti. Nende muusikat iseloomustavad eredad vokaalid koos elavate süntesaatorikäikude, rütmide ning kummituslike kitarrihelidega, mis sõlmitakse kokku draamatiliselt efektseks etteasteks.

Sündmuse info Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles