Abielusaate viimases osas selgus, kes jäid kokku ja kes mitte

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Abielus esimesest silmapilgust» pulmad: Siim ja Helen
«Abielus esimesest silmapilgust» pulmad: Siim ja Helen Foto: Marilin Leenurm

TV3 tõsielusaate «Abielus esimesest silmapilgust» viimases osas otsustasid paarid, kas jääda kokku või mitte.

«Kuu ajaga olen ära harjunud selle tehisabieluga,» ütles Siim põhjuse, miks ta võiks eksperimendiga jätkata. Põhjus, miks mitte jätkata, oli tõsisem: «Inimene pole õige. Heleni vastu on mul jätkuvalt samad tunded nagu kodumasinate vastu.»

Liisa ja Kristjan leidsid rohkem ühiseid jooni ja nende tulevik paistis helgem. «Meil on suhteliselt sama huumoimeel ja on teemasid, millel peatuda ja mida arutada koos,» ütles Liisa. Samas nentisid nad, et nad pole teineteise jaoks ideaalsed ja nad proovivad edaspidi jääda sõpradeks ning alles siis saab näha, kas midagi hakkab kujunema.

Liis ja Juhan said jätkuvalt suurepäraselt läbi. «Me jõudsime ühisele järeldusele, et see toimib ja tahaks edasi proovida,» ütles Liis, et nad otsustasid koos kasvamist jätkata. 

Liisa ja Kristjan otsustasid lahutada. «Ma olen selle viie nädalaga tohutult õppinud ja saanud palju teada ka enda kohta. Võin öelda, et ma hoolin Kristjanist. Ma loodan, et ta leiab oma kõrvale selle õige,» ütles Liisa. Kristjan tunnistas, et Liisa pingutas sel ajal rohkem kui tema: «Kuna minu poolt seda pingutamist polnud, siis eks temal oli ka raskem.»

Helen ja Siim otsustasid lahutada, kuna neil ei tekkinud vastastikuseid tundeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles