Galerii: sära ja meeliköitev ilu vallutasid Top Secreti meela peo klubis Teatri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 17.oktoobril ootas klubi Teater kõiki naisi peole Buduaar Esitleb: Top Secret, mis tõi kohale kõik moehuvilised ning kostitas kaunitare meeliköitva show-programmi ja magusate üllatustega! Buduaar esitleb: Top Secret öönautlejate salaseltsi seekordne koosviibimine möödus säraküünalde ja šampanja saatel, kui öö lõbusalt hommikusse tantsiti.

Laupäeva õhtul asetleidnud Buduaar Esitleb: Top Secret tõi tagasi kõik parima aastatetagustest Buduaari pidudelt ja elavdas mälestused, kus juba uksel võtsid külastajaid vastu küktestavad hurmurid, pannes kõik klubikülastajatest diivad tundma end kuningannadena!

Foto: Jaanar Nikker

Top Secret salaselts on öö, kus kõik tundub vastupandamatult hea, põnev, nurjatult kaasakiskuv ning must have!

Foto: Jaanar Nikker

Juba sel reedel ootab Teatris kõiki üheöine meelelahutuslik kasiino, kui adrenaliini ja hasardi toob majja Triobet esitleb: DOM PARTY «CASINO» ning laupäeval on kõigil võimalus õnn aga enda kätesse võtta, sest Buddha Lounge pidu toob majja Fortune Cookie'd! 

Foto: Jaanar Nikker
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles