Miljonimängus võitsid kolm meest 1 000 krooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno
Hannes Võrno Foto: Ergo Kuld
Tänases «Kes tahab saada miljonäriks» saates võitsid kolm mängijat 1 000 krooni, neljas mängija jätkab järgmisel nädalal.
Esimeseks saatekülaliseks oli keemikuharidusega Peep, kes eelmisel nädalal jõudis seitsmenda küsimuseni, mis jäigi talle viimaseks, sest mees ei teadnud, kes on Naistelehe peatoimetaja.

Ta võttis 50:50 variandi ning alles jäid Marta Vaarik ja Marii Karell. Mees valis Marta, mis oli aga vale vastus. Nii sai Peep vaid 1 000 krooni.

Järgmine mängija oli Raul, kes vajas esimest õlekõrt 16 000-kroonise küsimuse «Kes oli filmis «Casino Royal» James Bondi tüdrukuks?» vastamiseks. Ta küsis abi publikult ja usaldas nende enimpakutud varianti – Eva Green. See oli õige vastus.

Saatuslikuks sai mehele aga järgmine küsimus: «Mis on Jaapani kakemono?». Ta kasutas ära 50:50 ja variandid jäid: istumismatt või rullitav seinapilt. Raul valis esimese, kuid õige oli teine variant. Nii jäi temagi laeks 1 000 krooni.

Saate kolmas mängija oli Andrus, kes vajas abi 8 000-kroonise küsimuse «Milliseid köögivilju nimetatakse ka armastuse õunteks?» puhul. Publik pakkus, et tomat (50%). Seejärel võttis ta 50:50 ning alles jäi tomatid ja baklažaanid, mees valis tomatid ja see oligi õige vastus.

Saatuslikuks sai talle 32 000-kroonine küsimus, kui sooviti teada «Kes konstrueeris 1913. aastal neljamootorilise lennuki Ilja Muromets?». Variandid olid Nikolai Polikarpov, Andrei Tupolev, Konstantin Tsiolkovski, Igor Sikorski.

Andrus välistas Sikorski ja Tsiolkovski ning valis Polikarpovi. Õige vastus oli aga Sikorski.

Viimasena tuli saatesse Matti, kes jõudis ära vastata kaks küsimust. Siis sai saateaeg otsa. Tema jätkab järgmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles