Räppar Tommy Cash lasi stiili nimel kunstküüned paigaldada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Tommy Cash kunstküüntega
Räppar Tommy Cash kunstküüntega Foto: Kaader videost

Skandaalne räppar Tommy Cash on stiili nimel vägagi julgeid samme astunud - staar rääkis ETV2 saates «Kapist välja», et sel suvel lasi ta endale kuuks ajaks kunstküüned paigaldada.

«Mind inspireerib mingi slummi rahvas kõige rohkem. Et sa lähedki soojal päeval Stroomi randa jalutama ja näed kõiki neid osse väiksete nokamütsidega, erilised dressid ja hullud pump Reebokid. See inspireerib mind kõige rohkem, sealt, kust ma tulen,» rääkis skandaalne räppar, mis on tema stiili mõjutanud.

«Stiili mõttes olen kaootiline ja hüppan ühest asjast teise ja pidevalt muutun, aga praegu on Sporty Spice peal.»

Räppar tunnistas, et varem on ta eeskuju võtnud kadunud rokkstaaridelt nagu näiteks Kurt Cobainilt. «Kui ma olin 15, siis mul oli potisoeng, ma kandsin kikilipse ja ma defineeriks ennast nagu 2015. aasta hipster. Hiljem oli mul Jimi Hendrixi aeg, kui ma kandsin siidisärke ja siis Jimi Hendrixi osa kaks, kui ta hakkas kauboiriideid kandma,» meenutas staar.

Lisaks käis staar mõnda aega kunstküüntega, mida saab näha ka muusikavideos. «Elu kunstküüntega ei olnud nii kerge,» rääkis räppar, et kuigi on ilus, ta seda ei soovita. Kunstküünte paigaldamiseks sai Cash inspiratsiooni Marilyn Mansonist ja androgüünsusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles