Galerii: Ikevald Rannap andis Deja Vu laval võimsa live'i

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 17.oktoobril astus lounge Deja Vu's üritustesarja Magnum Esitleb raames lavale populaarne Ikevald Rannap, kes lööb hetkel laineid hoopis välismaal!

Magnum Esitleb on live-muusikutega täidetud üritustesari, mis kord kuus toob külastajateni kuulsa artisti Eestist või välismaalt. Seekordne esineja oli hetkel ka välisriikide muusikamaailma vallutav Ikevald Rannap. Vaid mõned päevad tagasi naases noormees Hispaaniast, kus valmis uut loomingut, millest Deja Vu külastajad sel kordumatul kontserdil osa said.

Foto: Jaanar Nikker

Hispaanias, Malagas rahvusvahelises loomingulaagris kirjutas ja esitas Ikevald muusikat maailmakuulsate laulukirjutajatega, kes on loonud hitte Beyonce'ile, Shakirale, Sunrise Avenuele, Willie Nelsonile ja paljudele teistele. Mõneks kuuks kodumaale naasnud Ikevald Rannap on inspiratsioonist lummatud ning laseb enda andel lennata. Deja Vu's esitas noormees koos enda bändiga, kuhu kuuluvad Valdur Viiklepp, Ricardo Guarilha ja Silver Ulvik, nii enda loomingut, kui ka hitte maailmamuusikast.

Foto: Jaanar Nikker

Suussulavad Magnum jäätised ja vapustavalt hea live-muusika haarasid laupäeval öösel lounge Deja Vu külastajad endasse, pakkudes kordumatut meelelahutust ja kõrgustesse ulatuvaid emotsioone!

Foto: Jaanar Nikker

Ka sel nädalal vallutab lounge Deja Vu lausa maagiline atmosfäär, kui Le Grande Spetaakel «Houdini» vaatemängulisel õhtul vallutab lava tõeline maagia! Juba laupäeval ootab Deja Vu's taas lummav live-muusika Cocktail Party peol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles