Galerii! Tallinn Fashion Week pidas moeka eelpeo tuntud külaliste ja esinejate saatel

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinn Fashion Week sai alguse juba teisipäeva õhtul moeõhtuga Rocca al Mare kaubanduskeskuses, kus avati TFW pop-up kauplus ning H&M oli avatud ainult kutsetega külalistele ja TFW piletiostjatele.

Moenädala meeleolukal eelpeol esines menusaate «Eesti otsib superstaari» võitja Jüri Pootsmann, kes esitas nii oma lugusid kui kaverdas akustiliselt kuulsaid hitte.

Foto: Meisi Volt

Lisaks sai jälgida, kuidas meigikunstnik Kaia Triisa tegi tuntud blogijatele H&Mi ilutoodetega meiki. Uue «näo» said vastabiellunud Aljona Eesmaa ja Lucine.

Foto: Meisi Volt

Kutsutud külaliste seas oli palju tuntuid blogijaid ja muusikuid, teiste seas väisas üritust üritustekorraldaja Maret Soom, raadiohääl Allan Roosileht, riigikogu liige ja DJ Heidy Purga, lauljanna Tuuli Rand, modell Alexandra Tikerpuu uue kallimaga ja räppar Reket.

Foto: Meisi Volt

Tallinn Fashion Weeki pop-up kauplus jääb avatuks 25. oktoobrini iga päev kell 10-20. Osta saab mitmekesises valikus rõivaid Eesti moekunstnikelt ning müügil on ka TFW etenduste piletid.

Foto: Meisi Volt

Vaata galeriist, mis eelpeol toimus ja kes olid kohal!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles