Meelis Meri ja Merimelli loodud Machine Nation alustab Studios koos Secret Cinemaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Meri ja Merimelli loodud Machine Nation
Meelis Meri ja Merimelli loodud Machine Nation Foto: promo

Sel laupäeval, 24. oktoobril alustab hooajaga klubis Studio uus sariüritus Machine Nation. Avapeo väliskülalisena väisab pidu Hollandi produtsent ja dj Secret Cinema, kellele sekundeerivad kahel korrusel residendid Merimell, Meelis Meri, Möls ning Jaan Jaago. Septembrist kostub ka Machine Nation nimeline raadiosaade R2st, mille saatejuhiks on Merimell.

Jeroen Verheij, keda teatakse elektroonilise muusika maailmas kõige rohkem artistinimedega Secret Cinema, Grooveyard ja Meng Syndicate, andis oma esimese loo «Sonar System» välja juba 1991.aastal. Viie aasta möödudes oli ta produtseerinud mitmekümne tuhande tiraažiga «Timeless Altitude´i» ja «Watch Me Now» ning 1997.a valiti pärast «Mary Go Wild» singli ilmumist Update auhindadel parimaks Hollandi produtsendiks ja singli autoriks.

Foto: promo

Jeroeni edulugu on jätkunud tänapäevani, ta on esinenud hiigelsuurtel festivalidel, andnud välja neli albumit, sh mitmeid tehnomuusika edetabelite esikohalugusid nagu «Volt», «Saccades», «Another Sweater», «Kurzweil», «Shake Ur Tech-Ass» jt. Mõned aastad tagasi alustas Jeroen oma agentuuriga Gem, mis hõlmab endas nii plaadifirmat, dj-agentuuri kui sündmuseid ja tegutseb edukalt ka praegu.

Machine Nation pidu sai alguse Meelis Meri ja Merimelli ühisest kiindumusest tehnomuusika vastu. Esimene pidu toimus aastaid tagasi ühes Tallinna klubis, kus väliskülalisena esines Tempered Djs. Sel laupäeval näeb Machine Nation taas ilmavalgust juba sariüritusena klubis Studio.

Foto: promo

Intervjuud Jeroen Verheij ehk Secret Cinemaga kuuleb sel neljapäeval Machine Nation saates Raadio 2 vahendusel (eetris 21:00- 22:00 ja järelkuulatav siin).

24. oktoobri Machine Nation peol mängivad Studio ülemisel korrusel muusikat: Secret Cinema (NL), Meelis Meri (Rotd), Merimell jaallkorrusel Jaan Jaago ning Möls.

Uksed avatakse kell 23:55.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles