Naomie Harris: Miss Moneypenny ei ole enam sekretär

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naomie Harris
Naomie Harris Foto: SCANPIX

Varsti jõuab kinodesse 24. Bondi-film «Spectre», kus Miss Moneypennyt kehastab Briti näitlejanna Naomie Harris.

Kui varem oli Miss Eve Moneypenny sekretär, kellele meeldis James Bondiga flirtida, siis nüüd on ta nõunik, kes tuleb toime kõrgtehnoloogia, saladokumentide ja relva kasutamisega, edastab BBC.

Harrise sõnul klõbistab ta tegelane vahel küll arvutiklahve, kuid vaid selleks, et mõni kood murda ja saladokumentideni pääseda.

«Ta on Bondiga võrdne, kuid tema agenditöö on natuke erinev,» teatas näitlejanna.

Miss Moneypenny (Naomie Harris) oli eelmises 007 filmis «Skyfall» agent, kuid pärast James Bondi (Daniel Craig) tulistamist suunati ta kontoritööle.

««Skyfalli» lõpus saab mu tegelane aru, et ta ei sobi väliagendiks ja inimesi tapma. Talle sobib pigem lauatagune uurimistöö. Ta ei ole ka luurejuhi M-i sekretär, pigem nõunik,» selgitas staar.

Harris treenis enne «Skyfalli» võtteid tulistama ja ohtlikult sõitma, kuid enne «Spectre´i» võtteid läbis ta andmete otsimise ja arvutil kiiresti töötamise kursuse.

Näitlejanna sõnul on tänapäevane Miss Moneypenni iseseisev ja nutikas naine, kes tänu oma mõistusele valiti luuresse.

Harrise sõnul ei arvanud ta varem, et võiks Bondi-filmis mängida, sest ta on juba küllalt vana, 39-aastane, ja ta ei vasta klassikalise Bondi-tüdruku välimusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles