Fotod: neljas glamuurne Vogue Maison toimus karusnahkade ja uute kollektsioonide saatel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

17. oktoobril toimus järjekorras neljas Vogue Maison, mille külalised ja osavõtjad projektis Show Room said tutvuda, suhelda ja osta endale huvitavaid kaupu.

Üritus toimus ilusalongis Eclat, mis asetseb Rotermanni kvartali südames aadressil Roseni 9. Moodne ja hubane salong avati juulikuus. Eclat salongi eesotsas on mitmekordne rahvusvaheliselt auhinnatud Ksenia Rassadkina ning seal on võimalik teostada juuste, ripsmete, maniküüri kui ka pediküüri hooldust. Salong esindab «slaavi juuste» uut suunda, samuti on võimalik teostada juuste pikendust.

Foto: Vogue Maison

Nagu alati, oli Vogue Maisonil huvitavad osavõtjad ja sai suheldud päevakorrastel teemadel. 

Saabuvate külmade ilmadega olid arutlusel soojad karusnahatooted. Karusnaha Maailma omanik Olena Verkholyet, kes peamiselt tegeleb karusnaha müügi ja hooldusega, rääkis osalejatele, kuidas valida endale kvaliteetne toode sel ajal kui modellid esitlesid suurepäraseid kasukaid. Karusnaha Maailma tootevalikus on peale kasukate esindatud veel lai valik mütse, kraesid, rätikuid, kindaid, kotte. Lisaks toodete müügile pakub Karusnaha Maailm teenindust karusnaha puhastusele, korrastusele ja hooajalist hoiustamist. Karusnaha toodete hoiustamiseks on ehitatud spetsiaalne ruum, kus on sees õige temperatuur ja õhuniiskus.

Foto: Vogue Maison

Hea meelega tutvusid ürituse külalised kauni ja talentse Dariaga kes on RAKOVICH brändi looja. RAKOVICH on eesti naiste riiete bränd, mille tootevalikus on t-särgid ja topid, mis on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja kaunistatud originaalsete piltide ja detailidega rock&roll stiili je elegantsusega. Hiljutu toimus uue kollektsiooni «The Bird» esitus, mida on võimalik vaadata ja soetada kodulehelt. Kollektsiooni kuuluvad bambusriidest t-särgid ja topid, mis on kaunistatud hõbedast valmistatud sulest või linnust. Linnu kuju on valmistatud spetsiaalse eskiisi järgi ja patendeeritud. Hõbeda kaunistusi on võimalik eemaldada riietelt ja kasutada eraldi aksessuaarina. 

Foto: Vogue Maison

Sammuti võisid külalised tutvuda uue stiilse UNIQUM-i kollektsiooniga «I dear You». Aksessuaaride valik oli selle korral suurem. Jelizaveta Runina ja Daria Yurchenko, kes on brändi loojad, rääkisid uutest moesuundadest ja aitasid külastajatel proovida ja valida sobivaid aksessuaare. Osa külastajatest lahkusid ürituselt UNIQUM-i poolt valmistatud aksessuaaridega.

Foto: Vogue Maison

Selle korral võttis osa Vouge Maison üritusest eksklusiivne spordiklubi Just Fit Exclusiv Club Tallinn. Terve ja vormis keha on alati moes, kuid hea füüsilise vormi saavutamine toimub läbi õige toitumise ja treeningu. Uuenduslik fitnessi trenn aitab säästa aega ja võimaldab ainult 20 minuti jooksul nädalas saavutada treenitud vormi. Kõigest sellest rääkis treener Anna Kägo. Just Fit Exclusiv Club käib uute treeningsuundadega kaasas, sellel korral esitledes klubi ainulaadseid treenimisvõimalusi: EMS, TRX, Bulgarian bag, Just Jump ja Jumping Kids. Täiendavat infot on võimalik saada kodulehelt.

Foto: Vogue Maison

Meeldivas ja sõbralikus õhkkonnas möödus aeg huvitavalt ja kiiresti. Ja nagu alati, toimus kingituste loos osavõtjate vahel.

Projekti juhid tõid esile Ksenia Rassadkinat suurepäraste soengute ja Make Up Artisti Anna Petrushinat meigi eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles