Aftonbladet: kõmuraamatu naised on valmis avalikkuse ette astuma

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi kuinga elust rääkiv raamat «Carl XVI Gustaf - Den motvillige monarken»
Rootsi kuinga elust rääkiv raamat «Carl XVI Gustaf - Den motvillige monarken» Foto: SCANPIX

Rootsi ajalehe Aftonbladet andmetel on uues kuningas Karl XVI Gustavi elu värvikaid seiku paljastavas raamatus « Carl XVI Gustaf - Den motvillige monarken» (Carl XVI Gustaf - kangekaelne monarh) esinevad naised valmis avalikkuse ette tulema.

Kuninga elulugu käsitleva raamatu üks autoritest Deanne Rauscher sõnas, et need naised on valmis tunnistajateks olema kui asi kohtusse jõuab.

Rauscher ja teine kirjutaja, ajakirjanik Thomas Sjöberg kaitsesid raamatut eile Rootsi TV4 saates «Kvällsöppet».

Saatesse oli kutsutud ka õukonna pressiesindaja, kuid ta keeldus tulemast.

Täna müügile jõudev raamat on jõudnud juba laiaulatusliku skandaali tekitada. Raamatus väidetakse, et kuningas külastas stripiklubi ja pettis abikaasat, kuninganna Silviat.

Raamatu autorid kinnitasid, et nende allikate andmed on tõesed. Rauscheri sõnul soovisid allikad anonüümseks jääda, kuna nad kardavad, et politsei või muud riigiorganid hakkavad nende vastu huvi tundma.

Kuningas Carl XVI Gustaf  läks täna varahommikul hirvejahile. Pärast jahti toimub pressikonverents, kus ta raamatut kommenteerib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles