Cathouse’i ööklubis toimub müstiline pesushow

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stylechannelil toimus BonBon Lingerie pesushow pealkirjaga “555“ - 5. detsember 2009
Stylechannelil toimus BonBon Lingerie pesushow pealkirjaga “555“ - 5. detsember 2009 Foto: Ardi Ilves

Linna seksikaima ööklubi Cathouse põrandaalustes võlvkäikudes toimub homme põnev ja pisut müstiline live-happening, mille peaosas on BonBon Lingerie – Eesti oma tõugu aluspesu.

Homne BonB on Lingerie pesuetendus natukene teistsugune kui üks tavaline pesuetendus. Nimelt on Cathouse keldris sisse seadnud ennast kunstnik Tõnu Talve, kes live-band'i Aerosfaer saatel maalib vaatajate silme all ühest pesus daamist elusuuruse kunstiteose. Performance'it saadavad BonBon modellid rõivastatuna runaway ja kevad-suvi 2011 pesudesse.

BonBon Lingerie 2010-2011 kollektsioonid on inspireeritud osalt 18. sajandi maalikunstist ja vastukaaluks koormavale ilule suitsusest jazzmuusikast. Väikene vintage flirdib suure kunstiga ja seda kõike loomulikult modernses võtmes.

 

Show algab kell 23.00 ning sissepääes on Tallinn Fashion Week’i kutsete ja piletite omanikele tasuta.


BonBon Lingerie avas hiljuti poe Narvas Astri keskuses ning samuti avati just tuliuus BonBon  pood Peterburis Nevski Kaubamajas. Enne jõule avatakse ka imearmas pood Tartu Lõunakeskuses. Berliinis müüakse BonBon pesu vanimas ja väärikaimas Kaufhofi Kaubamajas, Šveitsis luksuslikus Jelmoli Kaubamajas.

 

10-17. novembrini on BonBon poodides (Tallinnas Pärnu mnt. 21) PESUPÄEVAD, mille käigus saab oma imelist alusrõivakollektsiooni täiendada kuni poole soodsamalt. Leia endale lähim pesupood SIIT.

Kiika ka pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles