Hispaanlannad flirdivad internetis enim

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaanlannad
Hispaanlannad Foto: SCANPIX

Partneriotsingu lehekülje Badoo tehtud uuring näitas, et hispaanlannad flirdivad internetis kõige enam.

Uuringus taheti teada, millise riigi naised flirdivad internetis kõige sagedamini, kirjutab Huffington Post.

Raamatu «The New Spaniards» autori John Hooperi arvates näitab hispaanlannade selline käitumine nende vabanemist vanadest arusaamadest.

«Kuni 1970. aastate keskpaigani oli Hispaanias naiste staatus üsna madal. Nad ei tohtinud avada isegi pangaarvet ilma abikaasa loata,» selgitas Hooper.

Hispaanlannade järel tulevad Poola, Dominikaani Vabariigi, Itaalia, Argentina ja Brasiilia naised. Selle juures on huvitav fakt, et neis riikides on katoliku kirikul siiani üsna suur võim.

Uuring  kinnitas vana fakti, et mehed on siiani need, kes esimese sammu astuvad ja huvi üles näitavad. Kuid hiljem võtavad naised ohjad enda kätte.

Badool on 80 miljonit registreerunud kasutajat Euroopas, Lõuna-Ameerikas ja USAs.

«Tahtsime teada, kas mõne riigi naised on agaramad internetis flirtijad  ning mida selline käitumine selle ühiskonna kohta paljastab,» selgitas lehekülje Badoo turundusjuht Lloyd Price.

Uuring tõi esile ka selle, et inglise keelt kõnelevatest riikidest oli enim naissoost internetiflirtijaid Kanadas.  Kõige vähem flirdivad internetis USA ja Ecuadori naised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles