Deja Vu lennutab külastajad RIOsse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deja Vu Goes to Rio: Brasiilia rannamelu küttis kirgi
Deja Vu Goes to Rio: Brasiilia rannamelu küttis kirgi Foto: Jaanar Nikker

Sel reedel, 16.oktoobril  toimub Lounge Deja Vu's kord kuus koostöös Bacardiga  asetleidev Deja Vu Goes To Rio pidu, mis toob kaasa suviselt kuumad temperatuurid, lühikesed kostüümid ja lõunamaiselt lõbusa meelelahutuse.

Deja Vu Goes To RIO on vaieldamatult saanud üheks tallinlaste lemmikürituseks, kus eestipärane tagasihoidlikkus on nagu jalult niidetud ning kõigi kehad liiguvad kogu öö kuumavereliselt sensuaalselt. Rio üritus toob ka sel korral lavale kuumaverelised kaunitarid, kes  tantsimas eksootiliste  live-trummirütmide saatel. 

Foto: Jaanar Nikker

Deja Vu's astub lõbusa trummishowga üles kütkestavalt kaunis Hele-Riin Uib, kes enda kuumade rütmide ja lummava iluga Deja Vu tõeliselt kuumaks kütab.  Peole lisavad vürtsi maitsvad Bacardi-kokteilid.

Foto: Jaanar Nikker

Nende lõbusate rütmide taustal saavad kõik jalga keerutada kuni varaste hommikutundideni ning seda vaid parima lõunamaise muusika järgi.

Juba reedel saab endalt nädala mured peast heita meeleolukal Deja Vu Goes To Rio üritusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles